kunst

Wennepen Kunst

Mijn beeldende kunst bestaat o.a. uit fine art fotografie, fotocollages, grafiek:zeefdrukken, linoprints en schilderijen.

Inspiratie voor mijn kunst haal ik uit alledaagse dingen, maar blijf altijd dicht bij mezelf. Ik houd van een beetje ironie, of een knipoog…
Voor mijn foto – collages gebruik ik enkel door mij zelf gefotografeerde beelden. Daardoor duurt het soms lang voordat een beeld “af” is.

Ik ben soms maanden op zoek naar een achtergrond, of een bepaald voorwerp  of dier wat het beeld “kloppend” maakt. Ik maak het mezelf behoorlijk moeilijk hierdoor, maar heb wel alles zelf in de hand. En ik hou van dit soort uitdagingen.

Naast ironie en humor is kleur ook belangrijk in mijn werk. Ook al werk ik in verschillende disciplines, ze vullen elkaar wel aan.

 

Ik werk vanuit mijn gevoel, in alles wat ik doe.

Kunst is mijn passie, ik kan echt niet zonder.

 

Vaak ben ik met meerdere  kunst projecten tegelijk bezig, vaak ook in meerdere disciplines. Ik schakel vaak tussen grafiek en fotografie, soms ook om de nodige afstand te nemen van mijn werk.

Ik zou niet anders kunnen werken, ook omdat het een meer fysiek is dan het andere, de afwisseling is ook wat inspiratie brengt.

 

Ik exposeer regelmatig, volg mijn facebook pagina om up to date te blijven. daar is ook regelmatig nieuw werk van mij te zien.

Momenteel ben ik hard aan het werk aan nieuw  materiaal voor de expositie in de Firma van Drie in Gouda van 15 oktober t/m 11 november. Dit wordt een duo tentoonstelling met Ank van der Wal.

deze expositie bestaat uit fotocollages van “zelfportretten” , nadere info volgt nog.